EGY POZITÍV CSALÓDÁS | Titansról a véleményem és a castról

21:18


Igen, tudom, hogy clickbaites a kép, mert Cyborg nem lesz benne. Sziasztok! Én Janett vagyok, és végre egy DC bejegyzés, hát mit vártunk volna el tőlem. Vége lett a Titans nevezetű sorozatnak, amit februárban vagy márciusba kezdenek elforgatni a második évadját. Ebbe a bejegyzésben elhoztam a castról a véleményemet, mert ez egy tavalyi előtti terv volt és a sorozatról a véleményemet. Na, de Titánok harcra fel! Ó, wait a minute. Mi még nem is találkoztunk ebbe az évbe, szóval BÚÉK, így lassan hó végén.

Teagan Croft, mint Raven

Teagan Croft volt az első Titán, akit bejelentettek még tavaly előtt augusztusba. Azt a leírást kapta, hogy:
Kamaszlány, akit sok bántalmazás ért, emiatt jobban szeret a kapucnija mögé bújni, mint barátokat szerezni. Sötét erők kísértik, amelyeket nem tud sem értelmezni, sem kontrollálni. Ugyanakkor visszatérő rémálmok is gyötrik, ezért keresztülvág az országon, hogy (ne keljen vízumot vennie) segítséget találjon. 
Vannak benne igazságok. Félig démon, mert az apja a sátán, aki Trigon (, aki szerepelt is ember formában) az anyja meg ember. Ti kis huncutok most próbáljátok elképzelni, mi? Ha eddig nem most már gondolom igen. Bocsi. Aztán az anyja elvitte Ravent Azarathba, hogy ott éljenek. Az apja jött, és elpusztította a helyet, de Raven túlélte. Egyébként innen ered az Azarath Metrion Zinthos. A tippem a gyötrő rémálmokra az volt, amikor Azarath elpusztult, de az volt, hogy Dicket látta még gyerekként. Egyébként a színésznő olvasta a róla szóló képregényeket, úgy, hogy reméltem egy remek Raven lesz. És remek is lett. Igaz eltért a képregegényes verziótól a háttér sztori, de remélem második évadba behozzák ezt is.

Anna Diop, mint Csillagfény

Anna Diop volt a második Titán, akit szintén tavaly előtt augusztusba jelentettek be. 
Húszas éveiben járó, szinte emberfeletti szépséggel és vonzerővel bíró fiatal nő (*horkantás*), aki próbálja kideríteni, hogy ki és miért akar végezni vele. Elegáns, titokzatos és halálosabb tud lenni, mint bárki, akivel ellenségei eddig találkoztak.
Szerintem mindannyian tudjuk, hogy a húga akar vele végezni, mert puccsot szervezett, és elfoglalta Tammarát, de sajnos nem volt sok utalás erre. Csillagfényről még annyit, hogy igen nagyon vonzó nő, és a Red Hood and the Outlawsba bizonyította, meg a szóló képregényébe is. Én nem igazán bírom a karaktert. Nagyon sok dolog miatt. A rajzfilm sorozatba nagyon kis naiv kis aranyos leány, miközben a képregényekbe egy *sípszó*. Nyugodjatok meg nem egy Iris West lesz, mert ő is tök más a képregényekbe. Reménykedtem, hogy a színésznőt befestik narancssárgára, mint Zoe Saldanat, aki Gamorát alakítja, bár ő zöld. Nem történt meg, de meg is kedveltem Kory Anderst más néven Koriand'r-t a sorozatban.

Brenton Thwaites, mint Dick Grayson

Brenton Thwaites volt a harmadik, akit ismét tavaly előtt augusztusba jelentettek be.
20-30-as éveiben járó rendőr, aki a családjának halála kísért, ezért önbíráskodásra adja fejét. Testileg és lelkileg is sebek borítják, de az árnyékban egy művész elszántságával és egy táncos kecsességével harcol. És bár harcol azért, hogy megszabadulhasson a múltjától, sokszor alulmarad ebben a csatában.
Ki került róla egy kép anno, hogy Robin lesz, ami elég érdekes, mert ebbe a korba már Éjszárny volt és, akkor is ment a Blüdhaveni rendőrségben szolgálni, de ezt egy korábbi bejegyzésben már említettem. Robinként még Batman oldalán harcolt, aztán megalapította a Tini Titánokat, majd később Éjszárny lett. Még sok további része van ennek. Benne volt a Kívülállókba, Titánok, Tini Titánok, ha jó emlékszem még az Igazság Ligába is benne volt, sőt még kém is volt, ugye a Spyrálnál. A sorozatban már nem Batman oldalán harcol és a második felében végez is Robin szerepével és lehet már a második évadba Éjszárny lesz, ami érdekes, mert eddig nem volt Supermanre utalás.

 
Minka Kelly és Alan Ritchson, mint Gerle és Sólyom

Őket egyszerre jelentették be tavaly előtt szeptember elején. A karaktereikről nem volt leírás. 
Eredetileg Don és Hank Hall volt Sólyom és Gerle, amit a sorozat be is mutatott a többit nem akarom elspoilerezni. Nem sok szerepet kaptak ebbe az évadba talán 2-3 rész erejéig szerepeltek. Elméletileg tervbe van egy Hawk & Dove nevű sorozat a DC Universe-re.

Ryan Potter, mint Beast Boy/Gézengúz

Ő volt az utolsó, akit tavaly előtt októberében jelentettek be. Ő leírást is kapott.
Gart megfertőzte egy halálos kór, a Sakutia egy afrikai szafari során, genetikus szüleivel együtt. Egy kísérleti gyógyszerrel történt kezelés bizarr mellékhatásokat vont maga után. Azon kívül, hogy a haja és a bőre is bezöldült, az egyszerre 'okoskodónak' és 'szórakoztatónak' leírt Gar képes átalakulni bármilyen méretű állattá.
Hát az egész évad alatt csak tigris volt. Annak viszont örültem, hogy a Doom Patrollal hozták be őt. A sorozat február 15.-én fog startolni, amibe Crazy Jane és Cyborg is benne lesz. Remélem a második évadba Gar át fog már változni már más állattá. Egyébként a sorozatba megharapott egy embert, amit nagy nehezen dolgozott fel. Szerintem ezek után már a vegán életmód váltását is be lehetne hozni.

Na, ugye volt még Curran Walters, mint Jason Todd, amitől örömömbe sírtam. Aztán Conor Leslie, mint Donna Troy. A sorozatkészítői elmondták nem csinálhatsz Dick Graysonról sorozatot, ha nincs benne Donna Troy. Itt a frienshipüket mutatta be, de a nagyon régi képregényekbe összeházasodtak meg ilyenek. Volt még a Nuclear family viszont ők se sokat szerepeltek. Részemről a véleményem az, hogy ez elérte nálam a 8-as értékelést. Viszont ma Young Justice: Outsiders félévadzáró van. Utána Doom Patrol, majd a YJ másik évad fele. Többi sorozatról nincs infóm.

Köszönöm, hogy elolvastad, ha tetszett iratkozzatok fel. Ó, és elkezdtem fanvideokat csinálni és van köztük pár Titanses. Itt a csatorna. Sziasztok!

You Might Also Like

0 megjegyzés