A 7 írói főbűn

09:56


Sziasztok! Ismét egy újabb tag kihívást kaptam Brukú Szürkétől, amit ismét nagyon köszönök szépen. Kezdjük is el! U.i.: Morotól a kérdéseket ki tudjátok másolni.
Szabályok

1. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
2. Válaszolj a kérdésekre! Figyelj rá, hogy a szabályok és a kérdések is változatlanul kerüljenek a bejegyzésedbe!
3. Küldd tovább annyi embernek, amennyinek szeretnéd! A lényeg, hogy mindegyiküknek írj valamit, szerinted nekik mi a legnagyobb bűnük íróként!

Kérdések & Válaszok

1. Kevélység: Melyik az a történeted, amire annyira büszke voltál, hogy nem fogadtad a rá érkező kritikákat? Utólag mit gondolsz erről?

Nem volt ilyen, mert manapság nem nagyon publikálok inkább magamnak írók, de szeretnék még remélem jövőre már publikus lesz.

2. Kapzsiság: Van olyan történeted, ami szerinted olyan jól sikerült, hogy pénzt is kérnél érte? Mennyit érne a belé fektetett munkád?

Még egyetlen egy befejezett történetem sincsen, de, ha elég tökösen megírom a Ré sorozatot, akkor azért elkérnék pénzt. 2990 Ft simán elkérnék, mert majdnem minden könyv ennyibe kerül. 

3. Bujaság: Melyik történetedben próbálkoztál először korhatáros jelenettel (nem feltétlen erotikus értelemben)? Utólag mit gondolsz, mi volt a legnagyobb hibája?

Ez egy Trónok harcás fanfictionbe történt, és igazából a barátnőm segített, de csak ilyen utalás volt, és talán a legnagyobb hibák azok voltak, hogy volt egy pár értelmetlen párbeszéd, de megérte.

4. Irigység: Volt, hogy irigy voltál olyan történet olvasottságára, ami szerinted a tied nyomába sem érhet? Név említése nélkül szerinted mi volt a legnagyobb hibája?

Elég sok van, de hibákat nem tudnék kiemelni. Vagyis egy történetben voltak egy fejezetben egy-két elírás, de a történet igazán jó.

5. Falánkság: Volt, hogy több történeten dolgoztál egyszerre? Mi lett az eredménye?

Az, hogy még mindig nincs egy publikált sztorim.

6. Harag: Formáztál valaha szereplőt élő emberről azért, hogy a történetedben megkapja azt az igazságszolgáltatást, amit a valóságban nem biztos, hogy meg fog? Ki ő, és mi lett a sorsa a történetben?

Biztos, hogy van egy pár, akiket róluk mintáztam, de lehet, hogy inkább vegyes emberekből merítettem azokat a karaktereket vagy szimplán csak jöttek.

7. Lustaság: Melyik az a történeted, amit lustaság miatt félbehagytál, és a legjobban bánod?

A Trónok harcás fanfictionöm, a Batman fanfictionöm, és a Borderlandses fanficem. Meg az Öldöklő szerelem, ami igaz történet alapján készült, de lehet arra visszatérek majd. A fanficeket nem hiszem már tovább fogom írni, mert ezek a Telltale Games játékok alapján inspirált, és mivel hallottam be fog végleg zárni egy kicsit, így elvette a kedvemet.

Köszönöm szépen, hogy elolvastad! Tudom egy Story Time-al kellet volna jönnöm, de lehet ezután a DC és Marvel hasonlóságok fog jönni, és majd később a Story Time. Kihívottaim most nem lesznek. Csinálja meg ezt, aki akarja. Következő hónap október, akkor találkozunk. Sziasztok!

You Might Also Like

0 megjegyzés