10 sorozat, amiben tényleg több meztelenség van, mint a Trónok harcába

15:35


Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy sokan ismeritek a Trónok harcát, és az első pár percben már mellek villogtak, de ha azt hittétek, hogy ebbe van a legtöbb meztelenség itt van 10 sorozat, amiben még több van. És, amíg nincs új évad itt egy bejegyzés. Yeah.
1. Spartacus: Vér és homok (Spartacus: Blood and Sand)

Ezt a sorozatot 2010 januárjában mutatta be a Starz, amit nálunk szintén 2010-ben sugároztak. Talán ismerős nektek Spartacus neve, hiszen a római idők egyik történelmi alakja. A sorozat Spartacus körül és a rabszolgaság elleni időben játszódik, azaz Kr.e. 71-73 között. A sorozat még a korai életét is feltárja, amely történelmi pillanataihoz vezet. Lehet, hogy sok meztelenséget mutat, de történelmet is tanít.

2. Szégyentelenek (Shameless)

Ó,  a "Szégyentelenek", egy másik show, amely valóban megérintette a szívedet a sok történetszál miatt. Az amerikai Showtime sorozat valójában egy díjnyertes brit sorozat remakeje. A helyszín a chicagói Canaryville negyedben van, a South Side területén. A Gallagher család körül forog, akiknek problémái vannak az apa, Frank miatt, aki egyedülálló apa, és leginkább részegen tölti és lóg a bárban. Fiona, a legidősebb testvér keményen dolgozik, hogy gondoskodjon a családról. Minden gyerek megtanul segíteni, gondoskodni magáról az apa hiánya ellenére. De mivel senki nem rendelkezik pót szülőként viselkedni, a gyerekek alapvetően azt tesznek, amit csak akarnak.

3. Róma (Rome)

Róma egy brit-amerikai-olasz történelmi dráma, amely két szezont sugározott az HBO, a BBC Two és a Rai 2 2005 és 2007 között. A római köztársaság utolsó napjaiban, mind a jól ismert, mind a közönséges rómaiak körül forognak.

4. Kaliforgia (Californication)

Biztos ti is láttátok, azt a memet, ami ez a kép van, és oda van írva "Amikor azt mondják, hogy a Trónok harcában több meztelenség van." vagy valami ilyesmi. Most választ kaptunk. Hank Moody, a Kaliforgia főszereplője egy alkoholista regényíró, aki próbálja felnevelni a lányát. Sóvárog ex-felesége, Karen után, de hajlamos a nemi szenvedélyre, és a bolond fiatalabb nők körét, bárhol megtalálja. A show egy amerikai komédia-dráma sorozat, mely hét évadot sugárzott 2007-2014 között a Showtime.

5. Orange Is The New Black

Ez a show a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata. Ami eredetileg egy könyv volt, egy streaming szenzáció lett. Piper Chapman, a főszereplő börtönbüntetésre ítélhető bűncselekmény miatt évekkel ezelőtt. A sorozatnézők láthatják, hogyan alkalmazkodik a börtönhöz és tanúi különböző karaktereknek problémáiknak.

6. Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience)

A show címe szinte pontosan majdnem arról szól. Nos, nem úgy, ahogy azt hiszed. A főszereplő, Christine Read, egy fiatal ügyvéd. Megpróbálja megtalálni az egyensúlyt az osztályokban, a munkaterhekben és a kiadásokban, amíg egyik barátja kiderítette, hogy egy kísérleten dolgozik, és arra ösztönözte őt, hogy jegyzetelje fel. A showban való kísérlet nem csak áll ott, és szépen néz ki, hanem nagyobb mértékű intimitást igényel, ami tényleges kapcsolatnak tűnik. Christine elkezd érdekelni az esküvők iránt, és megtanul manipulálni helyzeteket annak érdekében, hogy megkapja, amit akar.

7. Banshee

Nem, ez a műsor nem egy vad teremtményről szól, amit Banshee-nek hívnak. Valójában egy ex-mester tolvajról van szó, aki Lucas seriff személyazonosságát veszi fel Banshee-ben, az Amish Country-ban. Ez a terület, ahol korábbi szeretője és bűntársa, Carrie Hopewell odaköltözött, és hozzáment a városi ügyészhez. A nézők megtudják, hogy a tolvaj megpróbál újraegyesülni a volt szeretőjével.

8. True Blood – Inni és élni hagyni (True Blood)

Lehet, hogy a vámpírokról van szó, de nem olyan, mintha újra Alkonyatot néznél. Kezdetben a show előtt a legnépszerűbb könyvsorozat volt. A történet Louisiana kisvárosában zajlik, és Sookie Stackhouse körül. Olvas a körülötte lévők elméjébe, és ami még furcsábbá teszi őt, az az, hogy egy Bill Compton nevű 173 éves vámpírba szerelmes, aki látszólag most ébredt fel a barátaival együtt a koporsóból. A sorozat részletezi, hogyan működnek együtt a vámpírok és az emberek.

9. Fekete vitorlák (Black Sails)

Ez a sorozat a klasszikus A kincses sziget regény előzménye. A Fekete vitorlák egy kalóz kalandról szól, ami Flint kapitány meséire összpontosít. Flint jó hírnevet szerzett magának, Nyugat-Indiában a legrangosabb és legfélelmetesebb kalózként. A történet 1715-ben játszódik, ahol Flint a New Providence-szigetén, paradicsomában harcol. Problémák merülnek fel, amelyek megakadályozzák a Flint-et, hogy a végső kincset keresse.

10. A szex mesterei (Masters of Sex)

A cím mindent elmond, nem igaz? A fő karakterek, William Masters és Virginia Johnson, az emberi szexualitás tudományának úttörői. Kutatásuk lehetővé teszi számukra a hírnevet, de a kettőjüknek megvan a sajátja. A pár viszonya nem nagyon profi, hiszen háromszemélyes házasságot alakít ki a feleségével.

Remélem, hogy tetszett nektek. Valentin-napkor újra találkozunk. Sziasztok!😘







You Might Also Like

0 megjegyzés